top of page

Markus Nivala

Markus on monipuolinen sirkustaiteilija ja hän työskentelee esiintyjänä, sirkusproduktioiden ohjaajana kuin myös opettajana. Markus valmistui Turun Amk:n sirkuslinjalta 2010 ja on siitä lähtien toiminut päätoimisena sirkustaiteilijana.

Emma Nivala

Emma valmistui sirkusammattilaiseksi ranskalaisesta Academie Fratellinista vuonna 2011. Valmistumisensa jälkeen Emma on toiminut sirkustaiteilijana vaikuttaen eri puolilla Suomea. Emmalla on artistin uran lisäksi takanaan myös usean vuoden kokemus sirkusopettajana toimimisesta. Sirkuksessa lähinnä Emman sydäntä löytyvät ilma-akrobatia sekä käsilläseisonta.  

Antti Nerg

Antti Nerg on vuodesta 2008 päätoimisena sirkustaiteilijana sekä -opettajana toiminut jongleerauksen moniosaaja. Hän toimii muun muassa Turun AMK:n Taideakatemian sirkuslinjalla jongleerauksesta vastaavana opettajana.

Nerg on niin opettajana kuin taiteilijanakin kiinnostunut sirkustaiteen perinteestä ja tyylisuuntauksista sekä niiden yhdistämisestä muihin esittävän taiteen aloihin. Hänen omassa taiteellisessa työssä tämä on näkynyt useiden eri jongleerausvälineiden taitamisena niin katuesiintymisissä, kuin teatteriproduktioissakin.

bottom of page